The Cubes at Country Club Hills

Chicago, Illinois

The 70-acre project, which includes 1,000 feet of interstate frontage, will deliver in the second quarter of 2021.

The Cubes at Country Club Hills is a 1,033,450 square foot speculative industrial facility located at the intersection of Interstate 57 and I-80 in Country Club Hills, Illinois.

The facility will be developed for tomorrow’s industry user, with an emphasis on sustainability and state-of-the-art specifications, including 40-foot clear heights, cross-dock configuration, 239 trailer parking stalls, 128 exterior docks (expandable to 235) and 212 car parking spaces (expandable to 382). The project was designed by CRG’s integrated partner and architecture firm Lamar Johnson Collaborative, while Clayco will lead construction.

The project is located at the intersection of I-57 and 183rd Street and has immediate access to two major interstates. The location is just 26.8 miles from Downtown Chicago, 40 miles from O’Hare International Airport and 17.2 miles from Midway International Airport. The Cubes at Country Club is the first CRG industrial development under the firm’s new fund, U.S. Logistics Fund II (USLF II), which launched in March 2020 with the goal of developing state-of-the-art e-commerce and logistics facilities across key logistics markets across the United States.

For more about CRG’s Industrial Real Estate Development Projects

5100 Sunset Lane
Country Club Hills, IL 60478

Contact Information

Larry Goldwasser
Cushman & Wakefield
312-470-2323
larry.goldwasser@cushwake.com

Colin Green
Cushman & Wakefield
312-470-2333
colin.green@cushwake.com

Ryan Klink
Cushman & Wakefield
847-518-3211
ryan.klink@cushwake.com

Digital Brochure

Download Here

Key Facts

Project size:  1,033,450 SF
Parking Spaces:  212, expandable to 382
Trailer Parking Stalls:  239
Exterior Docks: 128, expandable to 235
Clear Ceiling Height: 40′
Lighting:  LED
Sprinkler System: ESFR
Architect: Lamar Johnson Collaborative

Integrated Company Involvement

CLAYCO

Design-Build

LAMAR JOHNSON COLLABORATIVE

Architecture

2021-08-16T08:45:40-06:00